Stiri

Impreuna cu Colegiul Nautic Roman...

Impreuna cu Colegiul Nautic Roman, Regional Air Services prin Sea Survival School, a incheiat un parteneriat de promovare comuna a pachetelor de cursuri ce se adreseaza personalului care lucreaza offshore.

Basic H2S Training

Pentru a veni in sprijinul personalului din industria offshore, incepand cu data de 22 iunie 2015, Sea Survival School furnizeaza cursul aprobat OPITO: Basic H2S Training, cod 9014.

Oferta pentru SMURD Constanta

Beneficiind de experienta acumulata in ultimii 5 ani de cand S.C. Regional Air Services S.R.L. a introdus in Romania cursurile pentru supravietuire in situatiile de urgenta aparute pe mare atat pe platformele petroliere cat si la bordul elicopterelor de transport, managementul societatii a hotarat sa participle activ la instruirea salvatorilor din Romania.

Citește mai departe...

Imbunatatire simulator

S.C. Regional Air Services S.R.L., este singura organizatie de pregatire din Romania unde, incepand din anul 2011, se poate desfasura instruirea practica a membrilor echipajelor de cabina si a pilotilor pentru raspunsul la situatii de urgenta la bordul aeronavelor.

Citește mai departe...

Mai multe articole...

  1. Actualizare curs

Sea Survival

SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE

Aeroportul International Tuzla, Comuna Tuzla
907295, Judetul Constanta
Telefon: +40 241 694 402; +40 754 070 558
Fax: +40 241 733 450
Email: sea-survival@regional-air.ro

Customer Advice Manager

Andrei Tița - andrei.tita@regional-air.ro

Director

Adrian Constandache - adrian.constandache@regional-air.ro

Programari

Roxana Ardelianu - roxana.ardelianu@regional-air.ro